Скачать mp3: Antique - Opa opa

 • Antique - Opa opa
 • ▶Antique - Opa Opa
 • Antique - Opa Opa
 • opa opa - Antique
 • ~ - - ~ - Antiques - Opa Opa
 • Antique - Opa Opa .mpg
 • Antique - Opa Opa(remix)
 • Antique - Opa opa (Nightcore)
 • ANTIQUE - OPA OPA (VIDEOCLIP)
 • Antique - Opa Opa, Dance Mix
 • Antique - Opa Opa333
 • Antique - Opa, opa (Arabian remix)
 • Antique - Opa Opa [Polska Wersja]
 • Antique - Opa Opa [Offical Video]
 • Antique - Opa, Opa [Bootleg - Preview]
 • Elena Paparizou (antique) - Opa Opa
 • Helena Paparizou - Opa Opa -Antique
 • ANTIQUE - Opa-opa (ND Project Remix)
 • ЛЕТНИЙ EXCLUSIVE - Antique / Opa opa
 • ANTIQUE-ЕГИПЕТ Opa Opa - Анимация
 • Греческая - Греция(Antique-Opa-opa)
 • ANTIQUE-ГРЕЦИЯ Opa Opa - Дорожка 3
 • Royal Rojana Resort - Antique - Opa Opa
 • Antique - Opa Opa (Official Video) 1999
 • Antique - Rythmos (Opa opa Single B-side)
 • Анимация Египет, Турция - Antique-Opa, opa
 • Antique - Opa Opa with lyrics (HD quality)
 • Helena Paparizou & Antique - - Opa Opa
 • Antique - Opa opa [Official HD music video]
 • Opa opa - Antique!(dj Nick Stam remix)2015
 • Antique-Opa,opa ♥ - ♥ Египет, Хургада-анимация 2014
 • ♥ Египет,Хургада-анимация 2010 - Antique-Opa, opa ♥
 • 105 - 128 ANTIQUE - Opa Opa ¨IO Cuando¨ [DJRoy . 2O14] - [Trixx Do]
 • Antique - Opa Opa (Official Video - First Version)
 • Греческая. ЛЕТНИЙ EXCLUSIVE. Antique - Opa opa
 • Portofelice 2008 - Track 11 - Antique - Opa Opa (with lyrics)
 • Арабская песня лето 2013 - Antique-Opa, opa Египет 2014 июль Шарм-Эль-Шейх Булат
 • Antique, Axento - Opa OpaAxento 2014 Clubmix
 • Staszów remix Antique - Opa
 • Antique - Opa Opa

Тут отображается текст песни

месса апо ксемблека маля су
Poso me pligoni i matia sou
посо ме плигони и матья су
Les pos apofasises na fygis
лес пос апофасисес на фигис
Thes to parelthon na apofygis
фес то паралефон на апофигис
Omos stasou Ligo stasou
омос Стасу лиго стасу
Gyrna piso kai min kitas brosta sou
Гирна писак е мин китас Ьроста су
Stasou Ligo stasou
Стасу лиго стасу
Thelo kati na sou po ki ystera geia sou
Фело кати на су по ке истера ясу

Opa opa opa opa
опа опа опа опа
S agapo ki as mi sou to pa
сагапо не ас ми су та по
Opa opa opa opa
Опа опа опа опа
Ki as min imaste opos prota
Ке ас мин имасте опос прота

Opa opa opa opa
опа опа опа опа
S agapo ki as mi sou to pa
сагапо не ас ми су та по
Opa opa opa opa
Опа опа опа опа
Ki as min imaste opos prota
ке ас мин имасте опос прота

Tora esy tin plati mou gyrizis
Тора эси тин поати му гиризес
Na fygis ine efkolo nomizis
На фигис инэ эвколо номизис
To stravo to dromo pires pali
То страво дромо ппирес пали
Pouthena na kseris den tha vgali
пуфена на ксерис вен фа вгали
Gi afto stasou Ligo stasou
я авто Стасу лиго стасу
Гирна писак е мин китас Ьроста су
Stasou Ligo stasou
Стасу лиго стасу
Thelo kati na sou po ki ystera geia sou
Фело кати на су по ке истера ясу

Opa opa opa opa
опа опа опа опа
S agapo ki as mi sou to pa
сагапо не ас ми су та по
Opa opa opa opa
Опа опа опа опа
Ki as min imaste opos prota
ке ас мин имасте опос прота

Opa opa opa opa
опа опа опа опа
S agapo ki as mi sou to pa
сагапо не ас ми су та по
Opa opa opa opa
Опа опа опа опа
Ki as min imaste opos prota
ке ас мин имасте опос прота

Opa opa opa opa
опа опа опа опа
S agapo ki as mi sou to pa
сагапо не ас ми су та по
Opa opa opa opa
Опа опа опа опа
Ki as min imaste opos prota
ке ас мин имасте опос прота

Opa opa opa opa
опа опа опа опа
S agapo ki as mi sou to pa
сагапо не ас ми су та по
Opa opa opa opa
Опа опа опа опа
Ki as min imaste opos prota
ке ас мин имасте опос прота